Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christenslim

Verhoeven, Ank

Prijs: € 9,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9781471637452
ISBN : 147163745X
Auteur(s) : Verhoeven, Ank
Taal : English
Categorie : Godsdienst
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Het traditionele christendom is gevuld met allerlei tegenstrijdigheden, onduidelijkheden en onjuistheden. Naast de onmiskenbare waarde die het christelijk geloof voor mensen kan hebben, is het soms 'een beetje dom'.

Het is echter mogelijk om als mens van de 21e eeuw in Jezus Christus te geloven, zonder het gevoel te hebben dat je daar een deel van je verstand voor moet inleveren. Er is een christenslimme manier van geloven.

Met een eerlijke eigentijdse blik onderzoekt de auteur in dit boek de kern van de christelijke leer en wordt de vertaalslag gemaakt naar deze tijd. De kennis er ervaring van de wereld en wetenschap worden hierbij steeds in acht genomen.

Natuurlijk gaat het in het geloof niet om het verstand, maar om het hart. Het doel van dit boek is dan ook niet om het verstand te overtuigen, maar om barrières die het verstand opwerpt, weg te nemen, zodat het hart opnieuw geopend kan worden.

Ank Verhoeven werkt als zingevingscoach in haar eigen praktijk. Ze is theoloog/pastoor, coach en moeder. Haar passie omschrijft ze het liefst als: mensen inspireren te worden wie ze werkelijk zijn.

Velden met een * zijn verplicht