Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw bij Brugzicht

voorraad onbekend
€ 23,99

De auteur van 'Aan de andere kant van de bergen' en 'Als ik mijn ogen sluit' komt met een nieuw, inspirerend verhaal. In 'Het beloofde land' staan drie vrouwen centraal die een levensveranderende wandeltocht maken.

Na drie grote tegenslagen in haar leven, besluit Abbie Jowett haar volwassen zoon achterna te reizen naar Spanje, om daar samen met hem de beroemde pelgrimsroute Camino de Santiago te lopen. Ze ontmoeten Rasa tijdens hun reis, een Iraanse vrouw die in het geheim vluchtelingen helpt. En Caroline, een journaliste die onderzoek doet naar pelgrims. Ieder van hen heeft haar eigen redenen voor deze reis, maar geen van hen is voorbereid op de schurende kracht van de Camino.

Een spannend, realistische verhaal en een indrukwekkende roman die vrouwen van alle leeftijden zal inspireren.

Nooit meer wachten Maas, Sarah van der
voorraad onbekend
€ 21,99

Het ontroerende debuut van Sarah van der Maas- Nooit meer wachten. Kinderdromen in oorlogstijd van een nieuw Nederlands talent.
Gabriel met zijn hond op zoek naar....op de slagvelden van De Eerste Wereldoorlog.

'Nooit meer wachten': een oorlogsroman over de strijd tegen het noodlot, het gemis van familie en de kracht van kinderlijke verbeelding.

'Nooit meer wachten' van Sarah van der Maas speelt zich af in het Noord-Frankrijk van 1918. Daar houdt de negenjarige Gabriel zich schuil in de gewelven van een basiliek. Dagelijks stroopt hij samen met een verminkte hond de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog af, op zoek naar voedsel en waardevolle spullen. Als hij in het niemandsland een gewonde Engelse soldaat vindt, besluit hij zijn ontdekking te verzwijgen voor de Duitse majoor die hem onder zijn hoede heeft genomen. Dat gaat lang goed. Maar het is oorlog, iedereen wil zijn eigen hachje redden. Zelfs als daarvan een kind het slachtoffer wordt.

'Sarah kan zó mooi schrijven. Ik vind haar echt een talent!' - Els Florijn, auteur van 'Het meisje dat verdween'

Viktor Fanto, Judith
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 21,99

'Het hart van de leeuw' is een meervoudig bekroonde historische roman. Over een liefde die een enorm offer vraagt... Verkrijgbaar vanaf 6 oktober 2020, ook bij Brugzicht.

Het is 1890 in Virginia. Er strijkt een circus neer in de stad Roanoke. Charlie Lionheart is een Dompteur en wanhopig: zijn babynichtje Holland heeft hoge koorts. Hij brengt haar naar het ziekenhuis en daar doet verpleegkundige Ella haar uiterste best om het kleine meisje weer beter te maken. Ze heeft geen idee van het afschuwelijke geheim dat Charlie en Holland met zich meedragen... Ella leert stukje bij beetje het gouden hart van Charlie beter kennen, en ze ontdekt dat hij een balsem zou kunnen zijn voor haar eigen wonden...

Charlie laat haar de geheime wereld achter de coulissen zien, waar Ella ontdekt hoe hoop geboren kan worden uit opoffering.

voorraad onbekend
€ 19,99
Goudpapaver Ibrahim, Laila
voorraad onbekend
€ 19,99

Van de auteur van 'De eerste krokus' en 'Mosterdzaad' verschijnt nu 'Goudpapaver: een roman over moed en moederliefde. Wat durf je te riskeren voor vrijheid?

Een bijzondere roman over de bijzondere band tussen de blanke Lisbeth en de voormalige slavin Mattie, en hun dochters Sadie en Jordan. Het is het derde deel in een serie, maar kan ook op zichzelf gelezen worden.

In 1894 en Mattie ligt op sterven. Lisbeth en Sadie ondernemen als moeder en dochter een zware reis om afscheid te nemen. Ook nu zorgt de ongelijkheid voor grote problemen. Sadie en Jordal zullen samen moeten vechten voor een betere toekomst.

voorraad onbekend
€ 21,99

Als dood beter lijkt dan leven... 'De engelen van Elisabeth' is een eerbetoon aan onderdrukte vrouwen. Een aangrijpende, historische roman over een jonge vrouw die in een gesticht belandt op verdenking van de moord op twee van haar kinderen.

Het is 1890 en Elisabeth de Lange, een drieëntwintigjarige vrouw uit Dordrecht, wordt verdacht van de moord op twee van haar eigen kinderen. Omdat er een gebrek aan bewijs is, wordt ze krankzinnig verklaard en opgesloten in een gesticht. In de harde en ongenadige omgeving leert ze tegen wil en dank overleven. Aan één ding klampt ze zich vast: de hoop haar zoontje Jan nog één keer te mogen vasthouden. En voor wat er daarna zal gebeuren, sluit ze het liefst haar ogen - tot dat niet langer kant.

Els Florijn schreef eerder onder andere 'Rode Papaver' en 'Het meisje dat verdween'.

Het rode koord Dekker, Ted; Dekker, Rachelle
voorraad onbekend
€ 21,99

Een nieuwe, spannende thriller van de hand van Ted Dekker. Dit is de eerste keer dat hij samenwerkt met zijn dochter. Rachelle Dekker heeft inmiddels meerdere YA-thrillers op haar naam staan.

'Het rode koord' is een échte Dekker-thriller. In het boek volgen we hoofdpersoon Grace. Meer dan tien jaar geleden zag zij iets wat de wereld voorgoed zou veranderen. Zuiver kwaad overspoelde de aarde en Grace en de andere leden van haar kerk verschuilen zich sindsdien diep in de bossen achter een rood koord. Zolang ze daarachter blijven, zullen ze veilig zijn. Grace' broer betwijfelt of de wereld buiten het koord echt zo slecht is. Hij haalt Grace over om samen een kijkje te nemen. Zijn plan is het startschot voor een reeks gevaarlijke ontwikkelingen waarvan Grace het middelpunt vormt.

Een apocalyptische thriller van vader en dochter. Een beklemmend en confronterend verhaal!