Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw bij Brugzicht

voorraad onbekend
€ 22,50

Een Rosenberg stelt nooit teleur! Bloedstollend en actueel!

CIA Agent Marcus Ryker beleeft een nieuw avontuur -Machtsstrijd in Jeruzalem is de derde thriller in de spannende en actuele serie over CIA-agent Marcus Ryker. Eerder verschenen Het Kremlin Complot en Russische Roulette.

Het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen is in volle gang als er een aantal moorden wordt gepleegd. Een CIA-team onder leiding van Marcus Ryker wordt op de zaak gezet. Ryker stuit op een complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Wie zitten hierachter? De Russen? De Iraniërs? Or is er nóg een partij die de invloed van de VS wil ondermijnen om zelf in het Midden-Oosten de macht te grijpen? Als de volle omvang van het complot tot Ryker en zijn team doordringt, hebben ze nog maar 96 uur om te voorkomen dat het ultieme kwaad toeslaat.

Razendsnelle politieke thriller. Spannend en actueel als altijd!

voorraad onbekend
€ 22,50

Met 'De redding van Jesse Woods' heeft Chris Fabry de Christy Award gewonnen, een felbegeerde prijs voor christelijke fictie. Vanaf 18 augustus 2020 verkrijgbaar bij Brugzicht.

Zomer 1972. Op het Amerikaanse platteland sluiten drie kinderen vriendschap tot een fatale nacht hun levens voor altijd verandert. Jaren later keert een van hen terug. Het is tijd om de waarheid boven water te halen en te voorkomen dat een belofte van lang geleden verbroken wordt. Een aangrijpende coming-of-ageroman over het verliezen van onschuld en de bevrijdende kracht van de waarheid.

voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 22,99

Het vernietigingskamp Auschwitz ontkomen en toch levenslang ervaren! Twee broers zwegen 60 jaar - Dit is het hun verhaal, het is een van de allerlaatste verhalen van de overlevenden van de Holocaust

Opdat het nooit vergeten zal worden!

n Twee broers uit Auschwitz vertelt Malka Adler het waargebeurde verhaal van twee broers die de holocaust overleefden, geschikt voor lezers van Eindstation Auschwitz, De keuze en Mijn naam is Selma.

In Twee broers uit Auschwitz vertelt Malka Adler het waargebeurde verhaal van twee broers die de holocaust overleefden, geschikt voor lezers van Eindstation Auschwitz, De keuze en Mijn naam is Selma.

Hongarije, 1944. De broertjes Dov en Yitzhak wonen in een klein dorp in de bergen, afgesloten van de wereld en de oorlog die daar woedt. Maar op een dag stormen de nazi's het dorp binnen. De Joodse bewoners krijgen een uur de tijd, voordat de trein naar Auschwitz vertrekt. Zes decennia later verbreken de broers vanuit de veiligheid van hun woonkamer in Israël eindelijk de stilte. Met hun oude buurmeisje Malka praten ze voor het eerst over hun rauwe herinneringen aan de verschrikkingen - opdat het nooit vergeten zal worden.

'Dit boek is hard. Het is pijnlijk. Het schreeuwt het uit. Het is ondraaglijk. Maar het is absoluut noodzakelijk, we moeten dit lezen.' - Leah Roditi, At Magazine

Vals geluk James, Steven
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 20,50
De wezenmoeder Wiseman, Ellen Marie
voorraad onbekend
€ 22,99

'De wezenmoeder' van Ellen Marie Wiseman is rauw, aangrijpend en sinister. Eerder schreef zij 'Olifantenmeisje' en 'De pruimenboom'. Vanaf 18 augustus 2020 verkrijgbaar bij Brugzicht.

1918. Terwijl de Spaanse Griep zich razendsnel door Philadelphia verspreidt, moet de dertienjarige Pia alleen voor haar twee babybroertjes zorgen. Maar als ze terugkomt van een noodgedwongen zoektocht naar eten, zijn haar broertjes verdwenen. Ze zijn het slachtoffer geworden van een impulsieve beslissing van hun rouwende overbruurvrouw. Een beslissing die uitmondt in een sinister plan. Zal Pia haar broertjes ooit nog terugzien?

'Het lukt Wiseman steeds weer om misstanden uit het verleden op een indrukwekkende manier voor het voetlicht te brengen.' - ND over 'Olifantenmeisje'

De verborgen kinderen Byler Younts, Elizabeth
voorraad onbekend
€ 22,99