Actueel

Workshop Bullet Journaling

5 september 2018

workshop 

Wanneer: Donderdag 18 oktober
Waar: Brugzicht Boeken & Muziek – Stad & Landschap 25-29
Tijd: Inloop 19:00u, we starten om 19:30u
Kosten: €25,- (inclusief goodbiebag mét Bullet Journal – hapje en drankje)
Opgeven: Dat kan via info@brugzicht.nl, in de winkel of via de telefoon: 0180-590237
PS: Laat bij het opgeven even weten welke kleur je wil en wat je tweede keus is. De beschikbare kleuren zijn hier te vinden!  

Let op: max 12-15 deelnemers, vol = vol! 

 

Wat gaan we precies doen?

Ben je op zoek naar een nieuwe agenda voor het nieuwe jaar maar is het lastig om er een te vinden die aan je eisen voldoet?
Dan is een Bullet Journal de perfecte oplossing! Of misschien zoek je naar een creatieve uitlaatklep maar wil je tegelijkertijd nuttig bezig zijn. Ook dan ben je van harte welkom. 

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van Bullet Journaling. Wat is het precies en hoe zet je zoiets nou op? Kortom: hoe begin je en hoe vul je dat (lege) boekje verder in?  

Een Bullet Journal, of kortweg BuJo, is een kruising tussen een agenda, een to-do list en een dagboek. Daarnaast zijn er ontelbaar veel opties om te verwerken in je BuJo. Zogenoemde 'Trackers' om bij te houden welke boeken je gelezen hebt, welke landen je bezocht hebt, hoeveel geld je in de afgelopen maanden hebt gespaard of wanneer wie precies jarig is. 

Het fijne van een BuJo is dat je zelf kunt bepalen hoe jouw boekje eruit komt te zien. Heb je veel ruimte nodig voor je weken omdat je veel afspraken hebt? Dan kan dat. Wil je al je maanden een thema geven of je pagina's uitgebreid versieren? Dat kan ook! Ook als je niet zo creatief bent en tekenen niet je sterkste kant is, kan een BuJo juist heel handig zijn.  

what is a bullet journal

 

Alle nieuwsberichten

5 september 2018-Workshop Handlettering
5 september 2018-Workshop Bullet Journaling