Actueel

Workshops!

13 oktober 2017

Wegens het succes in het voorjaar hebben we besloten om in november nog meer workshops te organiseren. Niet alleen een handletter workshop, maar ook een cursus Bullet Journal voor beginners! Wij zijn in ieder geval heel enthousiast, jullie hopelijk ook. 

bujo 

07/11 Bullet Journal voor Beginners (€25,- incl goodiebag & BuJo)
Wat is een BuJo nou precies? In principe is het je agenda, je planner en je dagboek in één. Je kunt het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt, maar het is een perfecte manier om je gedachten op orde te krijgen en je tijd beter en praktischer in te delen. Tijdens deze cursus leggen we je de beginselen van Bullet Journaling uit, zoals bedenker Ryder Caroll daarmee is begonnen. Verder geven we je tips, laten we voorbeelden zien en ga je natuurlijk ook alvast zelf aan de slag! Op de avond zelf krijg je een goodiebag met handige spulletjes én ook je BuJo zelf zit bij de prijs inbegrepen (een echte Leuchtturm1917). Van tevoren mag je opgeven welke kleur je wil, dan zorgen wij dat we die op de avond zelf voor je klaarligt. Heb je zelf al een BuJo en wil je die graag meenemen? Dan verrekenen we dat natuurlijk met de prijs (of niet, als je graag een tweede wilt!) 

handletter 

08/11 Handletteren voor beginners (€15,- incl goodiebag)
Hier heb je vast wel eens iets over gehoord. Handletteren is eigenlijk het tekenen van mooie letters. Het is geen kalligrafie, dus geen schoonschrift. Dat betekent dat er geen regels aan vastzitten, maar soms is het best lastig om er een begin mee te maken. Wil je graag de beginselen van handletteren leren kennen en het zelf ook beter onder de knie krijgen? Dan is dit de perfecte cursus voor jou. Op de avond zelf krijg je een goodiebag gevuld met handige spulletjes en is er natuurlijk ook een hapje en een drankje. Tot dan! 

Opgeven
Wil je je opgeven voor een van de avonden? Er is maximaal plaats voor 15 mensen dus wees er snel bij. Opgeven kan via info@brugzicht.nl, telefonisch via 0180-590237 of kom even langs in de winkel.

 

Alle nieuwsberichten

13 oktober 2017-Workshops!