Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Top 10 christelijke fictie

voorraad onbekend
€ 22,99

Een Rosenberg stelt nooit teleur! Bloedstollend en actueel!

CIA Agent Marcus Ryker beleeft een nieuw avontuur -Machtsstrijd in Jeruzalem is de derde thriller in de spannende en actuele serie over CIA-agent Marcus Ryker. Eerder verschenen Het Kremlin Complot en Russische Roulette.

Het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen is in volle gang als er een aantal moorden wordt gepleegd. Een CIA-team onder leiding van Marcus Ryker wordt op de zaak gezet. Ryker stuit op een complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Wie zitten hierachter? De Russen? De Iraniërs? Or is er nóg een partij die de invloed van de VS wil ondermijnen om zelf in het Midden-Oosten de macht te grijpen? Als de volle omvang van het complot tot Ryker en zijn team doordringt, hebben ze nog maar 96 uur om te voorkomen dat het ultieme kwaad toeslaat.

Razendsnelle politieke thriller. Spannend en actueel als altijd!

voorraad onbekend
€ 22,99

Op zoek naar dat ene verloren meisje laat hij 99 anderen achter! 'Vanaf zijn Nederlandse debuut Over bergen heen zijn wij fan. Tot nu toe waren alle volgende titels stuk voor stuk juweeltjes. We kijken uit naar deze nieuwe titel en laten ons graag verrassen!' - Nel Kalkman, boekhandel Brugzicht Krimpen aan den IJssel

Waar de wereld in de oceaan valt' van Charles Martin gaat over Murphy Shepherd, een man met vele geheimen. Voor de buitenwereld is hij priester annex kluizenaar, in werkelijkheid redt hij levens. Rouwend om het verlies van zijn mentor stapt hij in zijn boot om afscheid te nemen. Maar dit plan wordt verstoord als hij een vrouw genaamd Summer oppikt, die haar verdwenen dochter zoekt. Samen worden Murphy en Summer de donkere wereld van hedendaagse slavenhandel ingetrokken. Met de hulp van onverwachte nieuwe vrienden gaan ze de strijd met de klok aan om het meisje te vinden.

voorraad onbekend
€ 24,90
Vals geluk James, Steven
voorraad onbekend
€ 22,99
Als je verdwaalt Witvliet, Marianne
voorraad onbekend
€ 21,99
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 22,50
Parre Essen, Arjan van
voorraad onbekend
€ 21,99
voorraad onbekend
€ 22,99
Wie omkijkt Cummins, Jeanine
voorraad onbekend
€ 23,99