Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

COVID-19 UPDATE

Woensdag 18 maart 2020

Winkel open | Gratis bezorging in Krimpen

Beste klant,

Vooralsnog hebben we geen bericht ontvangen dat we de winkel moeten sluiten, daarom blijven we voorlopig open. We hebben genoeg op voorraad en ook is nabestellen geen probleem. U bent van harte welkom in onze winkel, al vragen we u wel om met pin te betalen en de maatregelen van de overheid in acht te nemen.

Wel hebben we onze openingstijden aangepast; voorlopig hebben we geen koopavond. Op vrijdag sluiten we dus om 17.30!

Gratis bezorging
We staan graag voor onze klanten klaar, of dat nu in de winkel of digitaal is. We hebben een prachtige, uitgebreide website waar u alles kunt bestellen! Mocht u wel graag boeken willen kopen, maar ziet u het niet zitten om de deur uit te gaan? Binnen Krimpen a/d IJssel bieden wij gratis bezorging aan. U kunt ons uiteraard een mail sturen via info@brugzicht.nl (met uw bestelling en adres), maar u kunt ons ook bereiken via de website. Kies dan bij het bestellen voor de optie 'afhalen' en dan komen wij het brengen zodra uw bestelling binnen/compleet is! U kunt ons ook bereiken via de telefoon: 0180-590237.

(De betaling gaat dan via factuur)

Voor de mensen buiten Krimpen a/d IJssel zijn de bezorgkosten wel van kracht. Om elkaar te helpen bieden we nu vanaf €20,- gratis bezorging aan!

Toekomst
Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen en de maatregelen van de overheid die eventueel invloed hebben op onze opening. Wij hopen gewoon open te kunnen blijven, maar de gezondheid van onze klanten en ons personeel staat uiteraard voorop!

Met vriendelijke groet,
Het Brugzicht-personeel

Alle nieuwsberichten