Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Grote Panda & Kleine Draak

Norbury, James

Prijs: € 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789464040890
Auteur(s) : Norbury, James
Taal : Nederlands
Onderwerp : Cadeauboeken
Uitgever : Fontaine Uitgevers
Verschenen : Januari 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 216 x 178 x 18 mm
Gewicht : 547 gram
Beschrijving

Ga samen met Grote Panda en Kleine Draak op avontuur. Ze zijn vaak verdwaald en maken ook veel fouten, maar daar ligt ook de schoonheid van het leven. In dit charmante, prachtig geïllustreerde verhaal reizen twee geliefde vrienden door de seizoenen van het jaar.

Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen sluiten met onzekerheden en hoe ze kracht kunnen vinden om de obstakels die op hun pad liggen te overwinnen.

Ze zijn misschien vaak verdwaald, en hoewel ze niet weten waar ze precies zijn, ontdekken ze juist mooie bezienswaardigheden die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd!

James Norbury is schrijver en kunstenaar. 'Grote Panda & Kleine Draak' is zijn eerste cadeauboek voor jong en oud. Een boek vol wijsheden die de auteur door moeilijke tijden hebben geholpen. Voor liefhebbers van 'De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy.

Velden met een * zijn verplicht