Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ik ga met je mee

Dijk, Els J. van e.a.

Prijs: € 10,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789463691703
Auteur(s) : Dijk, Els J. van e.a.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Godsdienst
Uitgever : Buijten & Schipperheijn Motief
Verschenen : April 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 192
Afmetingen : 221 x 151 x 14 mm
Gewicht : 331 gram
Beschrijving

'Ik ga met je mee.' Het zijn woorden die onze God spreekt als Hij mensen ervan wil overtuigen dat Zijn hele wezen ontferming is. Dat is ook de ervaring van de jarige Evangelische Hogeschool; al vijfenveertig jaar is God erbij in al het wel en wee van medewerkers en studenten en staat Hij beschermend en zegenend om hen heen. De EH mag voor inmiddels generaties studenten een plaats van hoop zijn.

'Ik ga met je mee' is ook het verlangen van zoveel christenen die oog hebben voor de nood en gebrokenheid in deze wereld, die ernaar verlangen om langszij te komen bij mensen die dat even extra nodig hebben. Om zo Jezus' handen en voeten te zijn.

Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het jubileum van de EH en bevat vele inspirerende verhalen over hoopvol leven en geloven in de toekomst. Verhalen van mensen die ernaar verlangen om een hoopbrenger te zijn in deze wereld en die hun eigen inspiratie doorgeven op de plaatsen waar God hen stelt. Want zonder hoop kunnen we niet geloven in een nieuw begin.

Dit boek wil een bron van hoop, inspiratie en dankbaarheid zijn. Om ervan onder de indruk te raken dat Gods werk voortgang vindt in deze wereld.

Velden met een * zijn verplicht