Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De gereedschapskist van de Heilige Geest

De negen Geestesgaven

Campen, ds.M.M.van

Prijs: € 9,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789088970122
Auteur(s) : Campen, ds.M.M.van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Religie en overtuigingen
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Categorie : Bijbelstudies
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : April 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 148
Afmetingen : 210 x 130 x 15 mm
Gewicht : 680 gram
Beschrijving

Jezus beloofde dat iedereen die in Hem gelooft de volgende tekenen zal doen: demonen uitdrijven, spreken in onbekende talen en zieken gezond maken.

In 1 Korinthe 12 noemt Paulus nog zes andere Geestesgaven die God aan de gemeente, als het lichaam van Christus, wil geven. Het zijn gereedschappen waarmee we onze bediening kunnen uitvoeren in afhankelijkheid van de Geest.

Als Jezus ons die Geestesgaven heeft beloofd, waarom zie we er dan nu zo weinig van? Hoe functioneerden die gaven eigenlijk in de tijd van Jezus, bij de eerste christen gemeenten en in de kerkgeschiedenis? En hoe zouden we ze nu kunnen en moeten gebruiken? Dit bijbelstudieboek is geschilt voor persoonlijke of gezamenlijke zoektocht naar de betekenis van de Geestesgaven in het verleden, het heden en de toekomst.

Ds. M.M. van Campen (1965) diende achtereenvolgens de gemeenten te Goudswaard in de Hoekse Waard en de gemeente van Hedel in de Bommelerwaard. Sinds augustus 2005 is hij predikant van de Maranathakerk in Rotterdam-Zuid. De eindredactie is verzorgd door W.Herwig-Donker; auteur, tekstschrijver en redacteur.

Velden met een * zijn verplicht