Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gezond geloof

je gevoelsleven in lijn met je geestelijk leven

Scazzero, Peter

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789085201182
Artiest(en) : Scazzero, Peter
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : Barnabas
Verschenen : November 2008
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 260
Gewicht : 340 gram
Beschrijving

Na een vermoeiende zondag ontving voorganger Peter Scazzero voor het fatsoen nog gasten. Hij hield de schijn op dat ze welkom waren en dat hun verhalen hem echt boeiden, terwijl hij eigenlijk dacht: wanneer gaan ze eindelijk eens weg?
Dit boek gaat over geestelijk leven en emoties. Hoe kan het dat actieve christenen zich toch vaak leeg voelen? Waarom voelt het werk in de kerk soms als een uitputtingslag?

Auteur Peter Scazzero leerde het uit ervaring: geestelijk leven kan levensgevaarlijk zijn als je je eigen emoties verwaarloosd.
Net als veel christenen probeerde hij te voldoen aan een 'geestelijk verwachtingspatroon', waarbij hij conflicten uit de weg ging, en zijn gevoelens van boosheid, angst en teleurstelling negeerde.
In dit boek zet Scazzero eerst de signalen van een emotioneel ongezond geestelijk leven uiteen aan de hand van bijbelse voorbeelden en verhalen uit de dagelijkse praktijk. Daarna reikt hij manieren aan om dit te veranderen.

Gezond geloof laat de valkuilen zien waar elke christen in kan vallen: jezelf willen bewijzen en God vragen daarin te helpen in plaats van stil worden voor Hem en vragen wat Hij wil dat je doen zult.

Velden met een * zijn verplicht