Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De kracht van vergeving

Gerard de Groot

Prijs: € 12,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789078893189
Auteur(s) : Gerard de Groot
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : MajesticAlly
Verschenen : Oktober 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 216 x 140 x 13 mm
Gewicht : 207 gram
Beschrijving

Is dit het zoveelste boek over vergeving? Nee! Wat je nu in handen hebt, is een bijzondere studie over vergeving, die Gods genade als uitgangspunt neemt. Hoewel God iedere dag Zijn genade uitstort, plaatsen wij soms zelf blokkades in deze stroom van genade. Hierdoor kunnen wij Gods genade en zegen niet meer ontvangen of doorgeven.

Een van de grootste blokkades die christenen belemmert om geestelijk te groeien is onvergevingsgezindheid. Ervaar jij een blokkade in je geestelijk leven? Wil je anderen wel vergeven, maar kun je het niet? Hanteer dan de sleutels in deze studie om door te breken naar het nieuwe leven in Christus. Reken af met iedere blokkade in de stroom van Gods genade!

In deze studie reikt Gerard de Groot je praktische sleutels aan om anderen te vergeven. Niet uit eigen kracht, maar vanuit jouw nieuwe identiteit in Christus. De Heilige Geest helpt je daarbij.

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met studievragen en opdrachten die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik of in een groep.

Velden met een * zijn verplicht