Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geestelijke strijd

over wapens, waarheid en wereldbeeld

Anderson, Neil T.

Prijs: € 13,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789077992166
Auteur(s) : Anderson, Neil T.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Categorie : Godsdienst
Uitgever : Inside Out Publishers
Verschenen : Juni 2011
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 135
Afmetingen : 214 x 134 x 14 mm
Gewicht : 214 gram
Beschrijving

Geestelijke strijd, de term zegt het al. Die wordt niet ergens boven onze hoofden met veel wapengekletter uitgevochten. Het is een strijd die in ieders hoofd en hart woedt. Op een bijna onmerkbare, stiekeme manier, waarbij de boze vooral met leugens werkt die je vaak nog gaat geloven ook. Kun je je wapenen tegen die 'strijd van binnen'? Anderson en Warner menen van wel.

Zij laten vanuit de Bijbel en hun eigen levenservaring zien dat we wel degelijk wapens hebben: de waarheid die in Christus is en de waarheid over wie wij zijn in Hem. Geestelijke strijd helpt ons deze waarheden te kennen en in te zetten. Ontdek het belang van een bijbels wereldbeeld, en leer hoe je de strijder wordt die je mag zijn en bereid je voor op dat gevecht. Geestelijke strijd is een boek voor beginnelingen, maar ook voor veteranen.

Neil Anderson is oprichter van Freedom in Christ Ministries International. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring in pastoraat en onderwijs en was voorzitter van de faculteit voor praktische theologie aan de Talbot School of Theology. Hij schreef onder andere De Bevrijder, Overwinning over de duisternis en Geestelijke bescherming voor je kinderen.

Timothy Warner was hoogleraar aan Trinity Evangelical Divinity School. Tegenwoordig verzorgt hij het onderwijs en geeft seminars voor Freedom in Christ Ministries.

Velden met een * zijn verplicht