Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gods geheime plan

Willard, Dallas

Prijs: € 29,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789077992104
Auteur(s) : Willard, Dallas
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Categorie : Reformatorische Theologie
Uitgever : Inside Out Publishers
Verschenen : Juli 2012
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 222 x 146 x 42 mm
Gewicht : 647 gram
Beschrijving

Leven met God is niet alleen iets voor de eeuwigheid! Het is Jezus' meest essentiële aanbod voor het leven in het nú. Veel christenen belijden Jezus wel als redder, maar vinden het moeilijk om dagelijks dichtbij Hem te leven. Willard nodigt ons in Gods geheime plan uit om mee te gaan op een ontdekkingstocht waarin Jezus' relevantie voor elk aspect van ons bestaan weer duidelijk wordt.
Op originele en intrigerende wijze weet Willard Bijbels onderwijs, wetenschappelijke inzichten en geestelijke disciplines met elkaar te verbinden. Hij toont aan dat we een heel andere kijk op geloven en leven nodig hebben. Daarmee doet hij een dringend appel om afstand te nemen van het gangbare lauwe geloof dat helaas zo typerend is voor het westerse christendom.
Met een overtuigende uitleg van de Bergrede maakt Willard duidelijk dat het Jezus' bedoeling was dat bekeerlingen ook leerlingen zouden worden. Willard pleit daarmee voor een meer authentiek en zichtbaar geloof en zet zo de ware betekenis van christelijk discipelschap opnieuw op de agenda van de kerken. Dit praktische boek leert ons wat we zelf kunnen doen om meer op Jezus te gaan lijken.

Velden met een * zijn verplicht