Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gods waarheid over seks

Southern, Jill

Prijs: € 13,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789077412336
Artiest(en) : Southern, Jill
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Categorie : Gezin en Opvoeding
Verschenen : September 2007
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Beschrijving

De kerk van Christus wordt geacht hogere normen inzake seks te hanteren dan de wereld. Toch zien we vaak seksuele misstanden in veel christelijke gezinnen met alle gevolgen van dien. We leven in een maatschappij waarin homofile, lesbische relaties geliujkgeschakeld worden met hetero seksualiteit. Op 90 procent van de billboards aan de rijkswegen prijken prominent wellustige, vaak schaars geklede dames die de kijker moeten prikkelen en aanzetten tot kopen.

De drijvende kracht achter onbijbelse en-of bizarre vormen van seksualiteit is de hunkering naar liefde en acceptatie. De vijand van ons geloof slaagt er vaak in ook gelovigen te verleiden tot het omarmen van pseudo liefde als compensatie voor echte liefde.

De auteur beschrijft op briljante wijze wat de gevolgen zijn van het verstrikt raken in seksuele verslaving, in seksuele perversiteiten. Niet alleen ons lichaam wordt bezoedeld maar ook onze geest, onze hele indentiteit.
Gelukkig is er hoop, is er herstel. Dit opzienbarende boek geeft hiertoe duidelijke bijbelse richtlijnen.

God Zelf is de Schepper en Bedenker van seksualiteit. Binnen het huwelijk, binnen de Bijbelse grenzen, kunnen we voluit genieten van deze prachtige gave van God.

Velden met een * zijn verplicht