Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gods agenda: een wereld van verschil

een wereldwijde oproep voor geestelijke en maatschappelijke verandering

Edwards, Joel

Prijs: € 7,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789063535780
Artiest(en) : Edwards, Joel
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Medema
Verschenen : April 2010
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 204
Gewicht : 270 gram
Beschrijving

Jezus Christus heeft ons een geweldige missie gegeven: levensveranderend goed nieuws brengen ten dienste van Gods koninkrijk.

In dit overtuigende betoog doet Joel Edwards een dringend beroep op christenen: terugkeren naar deze missie, door middel van een duidelijke agenda met drie punten.

Een. Jezus Christus geloofwaardig en krachtig presenteren in een multireligieuze samenleving. Twee. Het woord 'evangelicaal' weer in de betekenis van 'goed nieuws' te geven: mensen ermee raken in plaats van afschrikken. Drie. Deelnemen aan een geestelijke en maatschappelijke verandering; een strategische verandering die weliswaar wereldwijd moet plaatsvinden, maar die begint in onze eigen omgeving.

Voorafgaand aan Edwards betoog vindt u een aantal overwegingen van Arnold van Heusden, Arie Kok en Henk Medema over de betekenis van deze agenda voor christenen in Nederland.

Gods Agenda: een wereld van verschil laat ons zien hoe we als christenen het verschil kunnen maken door echt voor de maatschappij te zorgen. Ons niet terugtrekken in zondagse diensten, maar de wereld ingaan en laten zien wie Jezus is!

Velden met een * zijn verplicht