Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Totale overgave

Witherall, Gary

Prijs: € 9,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789063310141
Auteur(s) : Witherall, Gary
Taal : Nederlands
Onderwerp : Waargebeurde verhalen
Categorie : Zending/Waargebeurd
Verschenen : Augustus 2010
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 78
Beschrijving

Is waarvoor je leeft het waard om voor te sterven?

In volkomen overgave aan de roeping van God hadden Bonnie en Gary Witherall het comfort en de veiligheid van het leven in de Verenigde Staten ingewisseld voor gevaar en onzekerheid in de door oorlog verscheurde stad Sidon in Libanon. Ze dienden de Palestijnse mensen; ze hielden van hen en vertelden hun het evangelie van Christus. Maar Bonnie betaalde een hoge prijs voor deze roeping: haar eigen leven, afgenomen door een terroristische schutter bij de deur van de kliniek waar ze werkte. Bonnies leven van liefdevolle opoffering laat je zien welke invloed het gehoorzaam volgen van Christus kan hebben in een wereld die zich in vreselijke nood bevindt. En Gary's eigen verhaal maakt duidelijk dat wanneer je Gods roeping aanvaardt, ongeacht de omstandigheden, zijn goddelijke liefde werkelijk de haat kan overwinnen.

In dit verhaal van liefde en overgave daagt Gary christenen uit om gepassioneerd te leven in de 'volle glorie' van Gods roeping: een leven van Totale overgave.

Gary Witherall en zijn vrouw, Bonnie, werkten tot aan haar voortijdige dood als zendelingen in Libanon. Gary is een evangelist en veelgevraagd spreker; wereldwijd vertelt hij de mensen over Christus en daagt christenen uit tot een leven dat volkomen aan God is overgegeven. In december 2004 is Gary hertrouwd.

Velden met een * zijn verplicht