Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

10 Kenmerken van een vitaal geloofsleven

Begg, Alistair

Prijs: € 13,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789063181680
Artiest(en) : Begg, Alistair
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Godsdienst
Uitgever : Novapres, Uitgeverij
Verschenen : September 2010
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Beschrijving

De schotse hardloper en Olympisch kampioen Eric Liddell staat bekend om zijn opmerking: 'God heeft me snel gemaakt, en als ik hardloop, voel ik zijn plezier.' Liddell wist dat God ons overvloedige gaven geeft en wil dat we die gaven gebruiken om Hem te behagen en te verheerlijken.

Humoristisch en vol bewogenheid laat Alistair Begg ons zien dat het bij geestelijke conditie niet gaat om een serie sprintjes, maar om een veldloop die je hele verdere leven duurt.

'Een boek van Alistair Begg - iets waar ik reikhalzend naar heb uitgezien! Wat hij eerder vanaf de preekstoel verkondigd heeft, heeft hij nu op papier gezet: geweldig, inzichtelijk onderwijs uit Gods Woord. Ik hoop dat dit boek het vlaggenschip is en dat er een hele vloot zal volgen' - Max Lucado

Alistair Begg is geboren in Schotland en in zijn tienerjaren met het hele gezin verhuist naar Engeland. In 1975 studeerde hij cum laude af aan London Bible College. Voordat hij naar Amerika verhuisde, was hij voorganger in twee Schotse kerken. Hij is predikant van de Parkside Church in Cleveland, Ohio. Alistair en zijn vrouw Susan hebben drie kinderen.

Velden met een * zijn verplicht