Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

God is goed

god leren kennen zoals jesus hem openbaart

Smith, James Bryan

Prijs: € 15,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789060679753
Auteur(s) : Smith, James Bryan
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : 1 (0)
Categorie : Godsdienst
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Februari 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 264
Afmetingen : 216 x 141 x 22 mm
Gewicht : 378 gram
Beschrijving

auteur: James Bryan Smith

"God is goed"

We hebben allemaal onze eigen gedachten over God, over hoe Hij is en wat Hij zou moeten doen. Die gedachten zijn gevormd door wat wij hebben meegekregen over Hem, en wat wij van Hem wel of niet hebben ervaren. James Bryan Smith noemt dat onze verhalen over God. Hij gelooft dat die verhalen niet alleen bepalen wie we zijn, maar ook hoe we leven. Maar kloppen onze verhalen en gedachten ook? Is God werkelijk zoals wij denken dat Hij is?

Jezus zei ooit: 'Wie Mij gezien heeft, heeft de Vader gezien.' Dit boek nodigt je uit om God te leren kennen zoals Jezus Hem openbaart. Je gaat ontdekken wat het betekent dat God goed is, dat Hij liefde is, betrouwbaar, vrijgevig, heilig, en zelfopofferend. Wanneer je Hem zo leert kennen, zullen je gedachten over Hem veranderen, zul je groeien in discipelschap, en zul je meer gaan worden als Jezus.

James Bryan Smith is professor in de theologie aan de Friends University in Wichita, in de staat Kansas. Hij is één van de oprichters van Renovaré, een organisatie die kerken helpt mensen te maken tot discipelen van Jezus. God is goed is het eerste deel van de serie Worden als Jezus.

Velden met een * zijn verplicht