Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De olijke tweeling gaat verhuizen

A. Peters

Prijs: € 6,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789060566275
ISBN : 9060566270
Auteur(s) : A. Peters
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 10 12 jaar
Uitgever : Eekhoorn B.V., Uitgeverij
Verschenen : Februari 2008
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 119
Afmetingen : 221 x 144 x 17 mm
Gewicht : 368 gram
Beschrijving

De vader van de avontuurlijke tweeling Ellis en Thelma Bongers krijgt ander werk, waardoor het gezin naar het dorpje Hoefsloot verhuist. Bengeltje - de kat - neemt tijdens de verhuizing de benen. Daardoor 'missen' Ellis en Thelma de verhuiswagen, terwijl hun ouders met de Loe-Loe al naar het nieuwe huis zijn gegaan... Ze komen tenslotte in Hoefsloot aan, maar hoe?!

Ellis en Thelma moeten wennen aan hun nieuwe klas, maar algauw sluiten ze vriendschap met Huib, Joost, Barbara, Lisa Gerrie. Ook op het platteland wachten natuurlijk weer allerlei avoturen. Zo breekt hun geit een keer uit. In het holst van de nacht gaan de meisjes op zoek naar hun geliefde Mekkie. Ze raken de weg kwijt, dwalen door weilanden, halen een natte pyjamabroek in een sloot, worden nagezeten door een stel koeien, glijden uit in koeienvlaaien, en krijgen tenslotte droge kleren van een boerin...

Jolanda - die op een groot kasteel woont - vraagt de hele klas op haar verjaarspartij, met uitzondering van Gerrie die volgens Jolanda 'naar stal ruikt'. De tweeling dreigt evenmin op de partij te komen als Jolanda Gerrie niet uitnodigt en tenslotte kiest de hele klas Gerrie's kant. Zal de verwende Jolanda bakzeil halen? Lees maar!

Vanaf 9 jaar.

Velden met een * zijn verplicht