Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De olijke tweeling op het internaat

A. Peters

Prijs: € 6,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789060566268
ISBN : 9060566262
Auteur(s) : A. Peters
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 10 12 jaar
Uitgever : Eekhoorn B.V., Uitgeverij
Verschenen : Februari 2002
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 118
Afmetingen : 225 x 145 x 15 mm
Gewicht : 340 gram
Beschrijving

Voor Ellis en Thelma Bongers, de tweeling die als twee druppels water op elkaar lijkt - breekt een spannende tijd aan als hun vader voor een aantal maanden voor zijn werk wordt uitgezonden naar China.

Want dan 'verhuizen' Ellis en Thelma tijdelijk naar De Berken. In haar villa biedt mevrouw Van den Berg - tante Hanna - onderdak aan jongens en meisjes van wie de ouders in het buitenland verblijven. De regels zijn streng op De Bergen. Met Astrid, Clara, Jaap, Pieter, Bob en Dorien beleven Ellis en Thelma weer de gekste avonturen. En dan is er Maarten, de pestkop...
Op een avond komt Juffrouw Teresa - de strenge rechterhand van tante Hanna - vroeger dan verwacht thuis van een avondje uit. Het hele huis staat op zijn kop. De tweeling verstopt zich in de kamer van Teresa. Dan leren de 'gasten', zoals de kinderen van De Berken worden genoemd, de vrouw van een andere kant kennen... Maartens vader woont in Venezuela, maar wie is dan die geheimzinnige figuur met wie de tweeling Maarten in het dorp ziet? En waarom is Bras, de hond van Carla, op kerstavond onvindbaar?

In de kerstvakantie horen Thelma en Ellis tenslotte het ware verhaal van Maarten's leven...

Velden met een * zijn verplicht