Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

100% anders

Gods bevrijdende kracht in ons leven

Chester, Tim

Prijs: € 14,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789058040596
Artiest(en) : Chester, Tim
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Plateau
Verschenen : Juni 2011
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 218
Beschrijving

'Veel boeken worden geschreven door deskundigen. Dit is niet zo'n boek. Het is ontstaan uit mijn eigen worsteling om te veranderen. Mijn strijd leidde ertoe dat ik de Bijbel ben gaan onderzoeken. Dit boek laat je delen in de bijzondere waarheden die ik ontdekte.' - Tim Chester

Dit boek gaat over hoop in Christus, hoop op vergeving, op echte en blijvende verandering. Het gaat in 100% anders om verandering van het hart, niet om ander gedrag. Vanuit de overtuiging wil Chester christenen helpen de waarheid over God te verbinden met hun worsteling van alledag.

Enkele thema's:
- Wat zou je willen veranderen?
- Wat verhindert je om te veranderen?
- Hoe kunnen we elkaar helpen veranderen?

Tim Chester is gemeentestichter in Engeland. Hij leidt een instituut voor toerusting bij gemeentestichting en missionair ker-zijn. Chester schreef diverse boeken, waaronder 'Total Chruch: evangelie en gemeenschap'.

'Een boek over christelijke groei dat niet moralistisch is, is zeldzaam. Een boek dat echt praktisch is, is zelfs nog zeldzamer. Dit boek valt in beide categorie├źn en voorziet daarom in een behoefte.' - Tim Keller, Redeemer Presbyterian Church, New York City.

Velden met een * zijn verplicht