Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gedachtewisseling

Wilde/Deurwaarder

Prijs: € 4,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789057982484
Auteur(s) : Wilde/Deurwaarder
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religieuze poëzie
Uitgever : Uitgeverij Johannes Multimedia
Verschenen : Januari 2009
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 85
Beschrijving

'Gedachtewisseling' is een bundel waarin afwisselend gedichten van Nelly de Wilde en haar man Hans A. Deurwaarder te lezen zijn. Gedichten die een afspiegeling vormen van hun gedachtewisseling met God, met zichzelf en met elkaar. Gedichten waarin zij enerzijds hun geloof onder woorden brengen, maar waarin zij ook hun vragen durven te stellen. Gedichten die soms confronterend zijn, maar bovenal bemoedigend en troostrijk.

'Gedachtewisseling' gaat over de gedachten van mensen, van man en vrouw, maar ook over de gedachten van God: gedachten van vrede en gedachten van heil. Het is de wens van de auteurs dat hun 'gedachtewisseling' de lezer dichter bij de kern zal brengen, dichter bij de kern van verbazing en verwondering, van blijdschap en verdriet, dichter bij de kern van het leven, ja, bij het Leven zelf, bij Jezus Christus.


Rianne van der Marel-de Vries zorgde voor de illustraties en de grafi sche vormgeving. Zij heeft van de bundel een prachtig kijk-boek gemaakt, waardoor het bijzonder geschikt is om cadeau te geven.

Velden met een * zijn verplicht