Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geniet van het leven

Prediker : bibjelstudie compact

Berg, ds.Henk van den

Prijs: € 8,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789055603053
ISBN : 9055603058
Artiest(en) : Berg, ds.Henk van den
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Bijbelstudies
Uitgever : Uitgeverij De Vuurbaak
Verschenen : Januari 2005
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 59
Gewicht : 115 gram
Beschrijving

Prediker
Wie de naam 'Prediker' hoort, denkt haast vanzelf aan de uitdrukking 'lucht en leegte', dus aan 'ijdelheid der ijdelheden'. En inderdaad heeft de Prediker gezien dat het leven vluchtig is en snel voorbij gaat. Maar wie aandachtig leest, zal daar niet blijven steken. Zijn boodschap houdt veel meer in. Hij zet dat vluchtige leven in het licht van de eerbied voor God. Zijn advies: Geniet van al het goede, want het is een gave van God.
'Geniet van het Leven!' is een praktische bijbelstudie vol wijze raad! De vragen die Prediker stelt, zijn van alle tijden. Zijn vragen zijn de onze.

De onderwerpen:
De Prediker en zijn boek; samen eerbiedig voor God; geniet van het leven; blij op maandag; de zonde in het leven; geen nieuws onder de zon.

Over de auteurs:
Ds. Henk van den Berg is gereformeerd predikant in Berkel en Rodenrijs. Wilma van der Jagt is docente aan de Gereformeerde Hogeschool. Verder was zij voorzitter van de Gereformeerde Bijbelstudiebond.

Bijbelstudie compact:
Bijbelstudie compact behandelt beknopt en kernachtig een thema of een klein bijbelboek. Daardoor is het mogelijk om een onderwerp in een beperkt aantal bijeenkomsten uit te diepen.

Velden met een * zijn verplicht