Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Niet vermist

Veenman, Sjoerd

Prijs: € 11,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789055518548
Auteur(s) : Veenman, Sjoerd
Taal : Nederlands
Categorie : Romans
Verschenen : Februari 2016
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 157
Beschrijving

De twee mannen parkeren hun auto op zo'n twintig meter van het huis in de berm en trekken hun bivakmutsen over hun hoofd, waarna ze in ganzenpas in de richting van hun doel gaan. Ze lopen door de grote tuin en bereiken de achterdeur.
Die is op slot, maar daar hebben ze op gerekend. Ze hebben allebei een breekijzer bij zich, en zonder iets van het lawaai dat ze maken aan te trekken, breken ze de deur open. Meteen gaat er een alarm af. Het doordringende geluid snerpt door de nacht.

In de tuin van een villa aan de rand van Almere wordt het lichaam aangetroffen van een jonge vrouw. Inspecteur Martiz probeert haar identiteit te achterhalen, maar tot zijn verbazing is dat heel moeilijk. Niemand heeft haar opgegeven als vermist. Wie is deze vrouw, die bij de politie al snel bekend komt te staan als 'de tuindame'? En wie is er verantwoordelijk voor haar dood? Maritz is vastbesloten om de raadsels rond haar sterven - en leven - op te lossen. Toch kan hij zich niet zo goed op de zaak concentreren als hij zou willen, omdat zijn chef hem op het matje roept. Die heeft namelijk klachten gekregen over Martiz' functioneren...
En dan wordt de inspecteur ook nog eens achtervolgd door een journalist die hem allesbehalve gunstig gezind is.

Velden met een * zijn verplicht