Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Boze opzet

Charles, Kate

Prijs: € 19,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789052900278
Auteur(s) : Charles, Kate
Taal : Nederlands
Categorie : Romans
Verschenen : Januari 2010
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 368
Beschrijving

Callie Anson begint aan haar nieuwe baan als diaken in de Anglicaanse kerk van All Saints Paddington in de hoop op een kalm en gewaardeerd bestaan als geestelijke. Na de traumatische ervaring van haar verbroken verloving is emotionele ophef het laatste waar ze behoefte aan heeft. Hoewel ze beseft dat vrouwelijke priesters niet overal zijn geaccepteerd, wordt ze tijdens een vergadering toch verrast door de hatelijke opstelling van de conservatieve Nigeriaanse priester, Father Jonah Adimolah. Haar mentor, de ziekenhuispastor Frances Cherry, springt voor Callie in de bres en de boel escaleert tot het punt dat Frances haar wijnglas leeg gooit in het gezicht van de Nigeriaan.

De volgende dag wordt Adimolah dood aangetroffen, gewurgd met de stola van Frances. Wanneer de laatste al snel hoofdverdachte is, heeft Callie Anson al haar geloof en overtuiging nodig om deze en andere stormen het hoofd te bieden en de onschuld van haar vriendin te bewijzen. Met de hulp van twee rechercheurs duurt het niet lang voor de kerkelijke façade afbrokkelt en de lelijke waarheid van verborgen geheimen en machtsmisbruik onthuld wordt.

De moderne kerkelijke detective is een snel groeiend subgenre binnen de speurdersromans, en niemand is er beter bedreven in dan Kate Charles. Met uitermate vaardige hand weeft zij de bloederigste moorden tot een overtuigende en uitdagende achtergrond bij kerkelijke intriges. Uitermate onderhoudend, ook voor wie geen enkele kerkelijke richting is toegedaan.
- THE TIMES

Velden met een * zijn verplicht