Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De tornado

Nijenhuis, B.

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789043504768
Auteur(s) : Nijenhuis, B.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Uitgever : Kok
Verschenen : Oktober 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 272
Afmetingen : 205 x 130 x 29 mm
Gewicht : 480 gram
Beschrijving

De afgelopen eeuw heeft een schat opgeleverd aan literaire romans die zijn geinpsireerd door het christelijk gedachtegoed. De mooiste juweeltjes daarvan verschijnen in de serie Christelijke klassieken. Met een nawoord van Tjerk de Reus.

Vergy Maulveau arriveert in een dorpje om een grote boerenhoeve te bezichtigen. Er gaan geruchten dat het spookt op 'de pesthoeve', maar Maulveau slaat alle waarschuwingen in de wind en koopt de in verval geraakte boerderij. Hij neemt personeel aan, maakt kennis met de dorpsdominee, ontmaskert het 'spook' en brengt de boerderij tot bloei. Maar dan ontvouwt het drama zich.
De drie hoofdpersonen in deze psychologische roman - de landeigenaar, de dominee en een jonge vrouw met een krankzinnige broer - hebben ieder afzonderlijk een verschrikkelijke gebeurtenis meegemaakt. Die ervaringen stellen hen voor grote vragen over lijden, schuld en geloof. Hun levens raken met elkaar verweven en langzamerhand ontdekken ze elkaars verleden. Met de nadering van een tornado lijkt zich opnieuw een ramp te voltrekken.

Monumentaal boek voer lijden, schuld en hoop

Velden met een * zijn verplicht