Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verborgen werkelijkheid

Sproul, R.C.

Prijs: € 6,95
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033633287
Auteur(s) : Sproul, R.C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Categorie : Reformatorische Theologie
Verschenen : November 2012
Conditie : Nieuw
Beschrijving

De Bijbel spreekt over hemel, hel, engelen en duivelen. Ze maken deel uit van een onzichtbare, geestelijke werkelijkheid. Het bestaan van deze verborgen werkelijkheid is iets wat wij vaak moeilijk kunnen begrijpen. Over het bestaan van de hel woedt al enige tijd een felle discussie. Er is een tendens om de onaangename kanten van de Bijbelse boodschap weg te poetsen.
Dit boek geeft een heldere uitleg over de Bijbelgedeelten die spreken over de hemel, hel, engelen en duivelen en laat de grote impact zien die zij hebben op ons dagelijks leven.
Volgens Sproul moeten christenen zich niet laten leiden door het scepticisme van de wereld. Zij mogen vertrouwen en beamen dat er meer is dan het ook kan zien. 'Mogen we stevig staan op het vaste fundament van het Woord, vol verwachting uitziend naar de dag dat we helder zullen ontvangen.'

R.C. Sproul is een vooraanstaand calvinistisch theoloog, dominee en auteur. Hij is de oprichter van Ligonier Ministries, een internationaal reformatorisch studiecentrum.

Velden met een * zijn verplicht