Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De Christenreis voor kinderen

Bunyan, John

Prijs: € 17,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033123504
Auteur(s) : Bunyan, John
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 7 9 jaar
Categorie : Kinderboeken
Uitgever : Den Hertog
Verschenen : September 2010
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Beschrijving

Op een dag vind Christen een oud boek op zijn zolder. Dat boek verandert zijn leven. Tot zijn grote schrik leest hij dat de stad Verderf verwoest zal worden. Maar niemand gelooft hem...

Alleen en met een zwaar pak op zijn rug, vlucht Christen hals over kop de stad uit. Dan begint een spannende reis naar veilighein: Eerst moet hij naar de smalle poort en daarna naar de Hemelse Stad. De wijze Uitlegger maakt duidelijk dat hij nooit van het smalle pad mag afwijken. Maar die weg is niet zonder gevaar... overal liggen mensen op de loer die het op het leven van reizigers gemunt hebben. Zal het Christen lukken om aan reus Wanhoop en de draak Appolyon te ontkomen en de Hemelse Stad te bereiken?

De Christenreis is het bekendste werk van de puriteinse schrijver John Bunyan. In het boek beschrijft hij in allerlei beelden het leven van een christen. Jean Watson bewerkte deze klassieker voor kinderen en maakte het verhaal toegankelijk door haar meeslepende vertelstijl en interessante uitleg in kaders naast de tekst. Haar boek biedt een opstapje naar het werk van John Bunyan.

Vanaf 8 jaar.

Velden met een * zijn verplicht