Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Lijden in Gods hand

God wil meer dan ons geluk

Rosier, Christa

Prijs: € 27,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029796866
Auteur(s) : Rosier, Christa
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juli 2020
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 249 x 206 x 18 mm
Gewicht : 754 gram
Beschrijving

'Lijden in Gods hand' is een fraai geschenkenboek met schilderijen van Christa Rosier. Het is ook een aangrijpend geloofsverdiepend boek dat op zoek gaat naar het geheim van het lijden. Dat is het geheim van God die voor ons vaak onbegrijpelijk is, maar oneindig liefdevol en trouw.

Christa Rosier studeerde journalistiek en volgde een schildersopleiding. Ze schilderde zowel figuratief als meer abstracte werken. Zij is bekend door haar columns in de Eva, door medewerking aan tv-programma's en door spreekbeurten. Zij overleed in 2011.

Christa leefde bij het Woord, bij de Psalmen, bij teksten over verdriet en uitzicht. Die teksten troostten haar, als ze het soms even helemaal niet meer zag zitten; die teksten inspireerden haar om te gaan schilderen, en die teksten speelden ook een grote rol in de pastorale zorg die ze voelde voor veel andere mensen.
Want achter de schermen was ze heel actief. Door haar lezingen, tv-optredens en boeken wisten veel mensen die door het leven getekend waren en de weerbarstigheid van het leven aan den lijve ervaren hadden, haar te vinden. Want men wist dat men geen goedkope troost zou ontvangen, maar troost en raadgeving die in de smeltkroes van het leven beproefd was. Het echte leven dus, met de woestijn en af en toe ook een oase. - Andries Knevel (Uit: In memoriam)

Velden met een * zijn verplicht