Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vicieuze cirkel

Blackstock, Terri

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029796668
Auteur(s) : Blackstock, Terri
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Thrillers
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juni 2011
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 303
Afmetingen : 215 x 140 x 28 mm
Gewicht : 525 gram
Beschrijving

Lance sprong de auto uit, rukte het achterportier open en tilde de baby op. Het piepkleine kindje was in een handdoek gewikkeld en maakte geluidjes terwijl hij het vasthield. Hij keek over zijn schouder naar de weg. Niemand volgde hem.

Lance Covington (uit 'Interventie') vindt een pasgeboren baby op de achterbank van zijn auto. Het meisje heeft duidelijk medische zorg nodig, maar voor hij haar naar het ziekenhuis kan brengen, wordt hij zelf gearresteerd. De politie ziet hem aan voor een crimineel die handelt in drugs en mensen. Zijn moeder, Barbara, is in alle staten: haar ene kind wordt bijna ontslagen uit de afkickkliniek, maar nu zit haar andere kind in de problemen. Ze roept de hulp in van agent Kent Harlan, die een sleutelrol vervulde toen haar gezin een jaar geleden ook al op zijn kop stond, en samen doen zij een schokkende ontdekking. Voor ze het weten, bevinden de Covingtons zich midden in een web van duistere zaken - deze keer rondom mensen die gewoon hun buren hadden kunnen zijn.

In 'Vicieuze Cirkel' heeft bestsellerauteur Blackstock een beklemmende blik op de wereld van drugsverslaving en mensenhandel. Het is een los te lezen vervolg op 'Interventie'. Eerder verschenen van haar hand onder andere 'Roofdier', 'Slotakkoord' en de 'Cape-Refuge serie'.

Velden met een * zijn verplicht