Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ver bij jou vandaan

Austin, Lynn

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029795791
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Oktober 2010
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 464
Afmetingen : 215 x 140 x 37 mm
Gewicht : 598 gram
Beschrijving

Brooklyn, New York, 1943
De bewoners van een appartementencomplex zijn op elkaar aangewezen als de Tweede Wereldoorlog elk aspect van hun leven binnendringt. De onzekerheid over de gebeurtenissen aan het front bindt hen onverwacht samen. Want zijn ze in deze barre tijden niet allemaal op zoek naar geloof, liefde en vergeving?

Het hart van de twaalfjarige Esther Shaffer breekt als haar vader kort na de dood van haar moeder vertrekt om te vechten tegen nazi-Duitsland. Hoe kan hij haar en Peter zo aan hun lot overlaten? Buurvrouw Penny Goodrich is al jaren in stilte verliefde op de man en ziet haar kans schoon. Zij biedt aan voor Esther en Peter te zorgen in de hoop dat hun vader haar eindelijk zal zien staan. De Joodse huisbaas van het complex, Jacob Mendel, volgt intussen gespannen de nieuwsberichten. Zijn zoon zit vast in het door oorlog geteisterde Hongarije. Hij durft nauwelijks nog te geloven in een goede afloop - of worden zijn gebeden toch verhoord?

Lynn Austin schreef vele succesvolle romans, waaronder Eva's dochters, Eigen wegen, Eindelijk thuis en Tegen de stroom in. Als geen ander verstaat ze de kunst om je mee te trekken in heel verschillende verhalen. Ver bij jou vandaan heeft opnieuw een krachtig thema: liefde ontdekken in tijden van oorlog.

Velden met een * zijn verplicht