Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Als ik jou was

Austin, Lynn

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029729857
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Thema : Historische romantiek
Tweede Wereldoorlog fictie
Historische fictie
Verenigd Koninkrijk, Groot-Brittanniƫ
Categorie : Romans
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 223 x 153 x 41 mm
Gewicht : 645 gram
Beschrijving

'Als ik jou was' is de nieuwste roman van Lynn Austin en verschijnt naar verwachting begin september 2020. Ook bij Brugzicht is deze titel alvast te reserveren!

'Als ik jou was' is de nieuwste roman van Lynn Austin en verschijnt naar verwachting begin september 2020. Ook bij Brugzicht is deze titel alvast te reserveren!

Lynn Austin staat bekend om haar grondige research en meeslepende romans. Voor 'Als ik jou was' reisde ze af naar Londen om zich te verdiepen in de wereld van de ambulancemeisjes.

In 'Als ik jou was' beschrijft Lynn Austin het verhaal van twee vriendinnen, Eve en Audrey. Begin 1940 wordt hun vriendschap getypeerd door een klassenverschil: de moeder van Eve is kamenierster op het Britse landgoed Wellingford Hall... voor de moeder van Audrey. Het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zet alles op z'n kop. Beide meisjes melden zich aan als ambulancechauffeur tijdens en na de bombardementen. Het markeert het begin van een heftige tijd vol verliezen, liefde en dromen.

Als de oorlog voorbij is, moeten beide vrouwen een levens veranderende beslissing maken die hun wegen zal scheiden. Tot Audrey in 1950 in Amerika arriveert om daar een nieuw leven te beginnen bij de schoonfamilie die ze nog niet eerder heeft ontmoet. Maar dan ontdekt ze dat Eve een aantal jaar eerder haar plaats heeft ingenomen...

Velden met een * zijn verplicht