Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Volg mij voorbij de bomen

500023521

Benton, Lori

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029725224
Auteur(s) : Benton, Lori
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Augustus 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 215 x 140 x 34 mm
Gewicht : 590 gram
Beschrijving

Het verhaal van een onvergeeflijke daad

1757, Fort William Henry, New York. Majoor Reginald Aubrey is buiten zichzelf van verdriet als hij ontdekt dat zijn pasgeboren zoon is overleden in de armen van zijn nog slapende vrouw. Radeloos neemt hij het bundeltje met zijn zoon mee naar buiten. Als hij een pas bevallen inheemse vrouw ziet met haar pasgeboren tweeling, bedenkt hij zich geen moment en verwisselt hij het lichaampje van zijn zoon met een van de baby's. Dankzij de lichte huidskleur van het kindje, merkt zijn vrouw het verschil niet op en ze geven hem de naam William.

Jaren later heeft Reginald zijn vrouw nog steeds niet over zijn daad verteld. Maar als Anna, hun geadopteerde dochter, een mysterieuze jongen uit de Oneida-stam ontmoet aan de rand van het bos, dreigt de waarheid alsnog aan het licht te komen.

Lori Benton is geboren en getogen aan de oostkant van Appalachen. In haar romans brengt ze het Amerika van de acttiende eeuw tot leven en schildert ze het harde leven van de kolonisten. Haar debuut Het land van mijn vader werd met diverse prijzen onderscheiden.

Velden met een * zijn verplicht