Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Thuiskomst

Alcorn, Randy

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029725026
Auteur(s) : Alcorn, Randy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Februari 2016
Druk : 10
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 448
Afmetingen : 215 x 140 x 37 mm
Gewicht : 611 gram
Beschrijving

In Thuiskomst staat de warmte van een hechte vriendschap in schril contrast tot de kille realiteit van christenvervolging in China. Dit aangrijpende verhaal van Randy Alcorn is inmiddels een klassieker geworden die blijvend actueel is.

In hun studietijd waren de Amerikaan Ben Fielding en de Chinees Li Quan hechte vrienden. Maar nu, twintig jaar later, zijn ze elkaar uit het oog verloren. Als Ben naar China reist om Quan op te zoeken, heeft hij geen idee van de schokkende ontdekkingen die hem daar te wachten staan. Terwijl Ben is opgeklommen langs de maatschappelijke ladder en grof geld heeft verdiend, leeft Quan in armoede. Omdat hij christen is, wordt hij op alle mogelijke manieren tegengewerkt.

Ben kan niet geloven dat het met de mensenrechten in China zo slecht gesteld is als Quan hem vertelt. Hij kan ook niet begrijpen dat zijn vriend bereid is alles op het spel te zetten voor zijn geloof. Maar wanneer Quan wordt gearresteerd, raakt ook Ben betrokken in iets dat groter is dan hijzelf.

Velden met een * zijn verplicht