Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Boerendochters

100037485

Mason, Susan Anne

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029724999
Auteur(s) : Mason, Susan Anne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Reeks : De familie O'Leary (1)
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juni 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 215 x 140 x 31 mm
Gewicht : 545 gram
Beschrijving

Brianna en Colleen weten maar al te goed wat er van hen verwacht wordt: snel een zo gunstig mogelijk huwelijk sluiten zodat de toekomst van de boerderij van hun vader James O'Leary veiliggesteld wordt. Maar beide jongedames hebben zelf heel andere plannen.

Brianna, een stil en slim meisje, droomt van de universiteit. De levenslustige Colleen wil wel trouwen, maar dan alleen als de man die haar vader uitkiest aan haar hoge eisen voldoet. Wanneer Gilbert Whelan, hun voormalige stalknecht, geschoold terugkeert naar de boerderij en verre neef Ryan Montgomery de familie met een bezoekje vereert, moeten alle O'Leary's hun verwachtingen bijstellen.

Als de boerderij op een faillissement afstevent, legt hun vader steeds meer druk op Brianna en Colleen. Kunnen ze aan zijn grip ontsnappen en hun eigen droom waarmaken?

Boerendochters van Susan Anne Mason is het eerste deel van een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary die zich aan het begin van de twintigste eeuw vestigt op Long Island. Susan Anne Mason baseerde deze roman op de geschiedenis van haar eigen voorouders.

Velden met een * zijn verplicht