Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Op de vleugels van de wind

roman

Epping, Dineke

Prijs: € 26,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029723701
Auteur(s) : Epping, Dineke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Mei 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 544
Afmetingen : 215 x 140 x 43 mm
Gewicht : 673 gram
Beschrijving

Engeland, 1856. De toekomstplannen van de welgestelde Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Wanneer Katie een uitnodiging krijgt om de bruiloft van haar penvriendin Juliette in New York bij te wonen, grijpt ze deze kans om aan haar geruïneerde leven te ontsnappen. Tijdens de overtocht naar Amerika ontmoet katie de gelovige Jim Watson en de Ierse Scotty en Megan. Tussen hen ontstaat een ongewone vriendschap. Ook Jim heeft redenen om een nieuw leven te willen beginnen. Redenen die hij liever verborgen houdt...

Als Jim en Katie in Amerika te maken krijgen met teleurstellingen en tegenslagen worden hun geloof en de hoop op een betere toekomst flink op de proef gesteld. Lukt het hen om af te rekenen met de schaamte, haat en leugens van hun verleden? Is een nieuw daadwerkelijk mogelijk?

Op de vleugels van de wind is een meeslepend verhaal met een boodschap vol hoop en bemoediging. Met dit debuut schaart Dineke Epping zich onder de grote namen in het genre van de historische roman, zoals Lynn Austin en Tamera Alexander.

Velden met een * zijn verplicht