Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dag van vreugde

roman

Karen Kingsbury

Prijs: € 25,-
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029722834
Auteur(s) : Karen Kingsbury
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Samen Onderweg (1)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Mei 2014
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 460 gram
Beschrijving

Lees en leef mee met de Baxters en hun dierbaren, met hun dromen en tegenslagen, met hun zoektocht naar eeuwigdurende liefde en een nieuw begin.

Gedurende de voorbereidingen voor hun grote dag groeien Dayne Matthews en Katy Hart steeds dichter naar elkaar toe. Maar de spanning stijgt als ze ervaren hoe lastig het is om hun bruiloft geheim te houden voor de paparazzi. Het komt zelfs zo ver dat ze het kindertheater moeten inschakelen om hun privacy te waarborgen. Kunnen ze nog wel genieten van hun bruiloft?

John Baxter geniet van het idee dat zijn oudste zoon dichterbij komt wonen, maar het aanstaande huwelijk zet hem ook aan het denken over iets waar hij nu niet langer omheen kan: hij koestert gevoelens voor zijn beste vriendin Elaine. Hoe zullen zijn kinderen daarop reageren?

Cody Coleman moet na een alcoholoverdosis vechten voor zijn leven. Alleen een wonder kan hem nog redden, zowel fysiek als mentaal.

Karen Kingsbury heeft al vele bestsellers op haar naam staan. Na het succes van de populaire serie over de familie Baxter schreef ze meerdere vervolgseries. Dag van vreugde is het eerste deel van de serie Samen onderweg, die volgt op de Dayne Matthews-serie.

Velden met een * zijn verplicht