Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een kind van verzoening

Rivers, Francine

Prijs: € 26,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029722568
Auteur(s) : Rivers, Francine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : September 2013
Druk : 11
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 344
Afmetingen : 215 x 140 x 28 mm
Gewicht : 464 gram
Beschrijving

Niets kan het geluk van pedagogiekstudente Dynah Carey nog in de weg staan, lijkt het. Ze is bijna afgestudeerd en staat op het punt om te trouwen met de man van haar leven: Ethan.

Op een avond rijdt een vreemde auto haar langzaam twee keer voorbij. Dynah probeert er geen aandacht aan te schenken, maar haar angstige voorgevoel blijkt gegrond. De bestuurder heeft geen goede bedoelingen. Wat er op die avond gebeurt, zal haar leven voor altijd tekenen.

Ethan probeert Dynah op te vangen, maar hij kan zelf niet goed verwerken wat er is gebeurd. Dynahs wanhoop bereikt een hoogtepunt als blijkt dat er een baby op komst is. Hoe kan God dit alles toelaten? En wat moet ze nu doen? Alleen met Joe, Ethans vriend, kan ze nog open en eerlijk praten.

Hoewel ze christelijk werd opgevoed, kwam Francine Rivers pas later in haar leven tot geloof. Niet lang daarna verscheen de roman Bevrijdende liefde, waarmee ze de harten van miljoenen lezers veroverde. Al snel volgen meer, zoals Een rode draad, De laatste zondeneter en Een kind van verzoening.

Velden met een * zijn verplicht