Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De roep van de Sjofar

roman

Rivers, Francine

Prijs: € 26,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029722537
Auteur(s) : Rivers, Francine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : November 2013
Druk : 5
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 215 x 140 x 43 mm
Gewicht : 740 gram
Beschrijving

De kleine kerk van Centerville kan nog maar nauwelijks het hoofd boven water De gemeente is klein geworden en vergrijsd. Als er niet snel iets verandert, zal de kerk haar dueren moeten sluiten. Paul Hudson, een gedreven jonge dominee, neemt het beroep van Centerville aan en zet vol enthousiasme zijn schouders onder zijn taak. En met succes. Zijn pakkende preken, ruimdenkende opvattingen en vernieuwende diensten trekken steeds meer mensen. De kerk groeit en bloeit als nooit tevoren.

Twerijl Paul geniet van zijn nieuwe machtspositie, trket zijn vrouw Eunice zich steeds verder terug. Zij ziet wat Paul niet wil zien: het het in zijn kerk alleen nog maar draait om geld, bezoekersaantallen en succes. God staat niet langer centraal. Maar hoe kan zij dat Paul duidelijk maken?

Hoewel ze christelijk werd opgevoed, kwam Francine Rivers pas later in haar leven tot geloof. Niet lang daarna verscheen Bevrijdenede liefde, waarmee ze de harten van miljoenen lezers veroverde, en al snel volgden meer romans, zoals Een kind van verzoening,Leota's tuin en De roep van de sjofar.

Velden met een * zijn verplicht