Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vaderliefde

Raney, Deborah

Prijs: € 8,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029718394
Artiest(en) : Raney, Deborah
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : September 2007
Druk : 1
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Gewicht : 531 gram
Beschrijving

Zijn verloofde was de vrouw waar hij van hield.
Haar kinderen zijn alles wat hij nog heeft.

De gereserveerde aannemer Wade Sullivan had nooit verwacht dat hij verliefd zou worden op de gescheiden Starr Parnell. Hij had ook niet gedacht dat hij zoveel van haar kinderen zou gaan houden. Terwijl hun trouwdag nadert, komt Starr plotseling te overlijden en moet Wade zijn eigen verdriet opzij zetten om de kinderen te helpen.

Vlak na de begrafenis komt de biologische vader van de kinderen opdagen en eist de voogdij – en het verzekeringsgeld – van de kinderen op. Wade beseft dat zijn positie om aanspraak te kunnen maken op de kinderen zwak is. Hij twijfelt daarnaast aan zijn kwaliteiten als vader. Toch kan hij de kinderen niet loslaten en maakt hij zich klaar voor het gevecht van zijn leven. Lukt het Wade om de rechter ervan te overtuigen dat zijn liefde voor de kinderen groter is dan die van hun vader?

Deborah Raney schrijft boeken die je niet meer loslaten. Vaderliefde is levensecht, hartverwarmend en geloofwaardig, met hoofdpersonen waar je om gaat geven, die in jezelf voortleven… - Randy Alcorn.

Velden met een * zijn verplicht