Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Waarom luister je niet?

helder communiceren met je partner

Ven, Jean-Pierre van de

Prijs: € 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789026328251
Auteur(s) : Ven, Jean-Pierre van de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Psychologie
Categorie : Gezin en Opvoeding
Uitgever : Ambo/Anthos B.V.
Verschenen : Maart 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 215 x 136 x 19 mm
Gewicht : 294 gram
Beschrijving

Een goede relatie is het fijnste wat er is. Toch stagneren de meeste relaties van tijd tot tijd. Als dat gebeurd, is het helemaal niet zo ingewikkeld de problemen aan te pakken. Jean-Pierre van de Ven heeft jarenlange ervaring als relatietherapeut en laat zien dat niemand betere oplossingen heeft voor relatieproblemen dan stellen zelf. Als partners met elkaar praten zonder elkaar af of aan te vallen, bedenken ze samen de beste manieren om het weer leuk te hebben met elkaar.

Helder communiceren is vaak de sleutel tot een goede relatie. Maar hoe kun je echt met elkaar in gesprek raken? En hoe kun je gezamenlijk bedachte oplossingen vervolgens in praktijk brengen? Aan de hand van herkenbare situaties uit zijn spreekkamer en een heldere en toegankelijke uitleg van psychologische theorie├źn, laat Van de Ven zien dat je zelf de weg kunt vinden uit het woud van relatieproblemen.

Jean-Pierre van de Ven (1968) is psycholoog en heeft een eigen praktijk voor relatietherapie. Hij werkt daarnaast in een psychiatrische kliniek van Mentrum en is woordvoerder van Korrelatie en het Fonds Psychische Gezondheid. Daarvoor was hij onderzoeker en docent relatietherapie aan de Universiteit van Amsterdam. Van de Ven schrijft columns voor diverse tijdschriften (Grazia, Fab Magazine) en schreef eerder de boeken Doen jullie het nog? en Geluk in de liefde.

Velden met een * zijn verplicht