Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een volle agenda, maar nooit druk

Benedictijns tijdmanagement

Hulst, Denise

Prijs: € 16,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789025960902
Auteur(s) : Hulst, Denise
Taal : Nederlands
Onderwerp : Leidinggeven, coachen
Thema : Management: leiderschap en motivatie
Werkpatronen en -praktijken
Categorie : Pastoraat
Uitgever : Have, Ten
Verschenen : Oktober 2019
Druk : 9
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 148 x 146 x 16 mm
Gewicht : 187 gram
Beschrijving

Dit boek over timemanagement gaat niet uit van slimmer en efficiënter werken. Het gaat uit van aandacht, in navolging van de oude regel van Benedictus. Aandacht geeft rust, wat de kwaliteit van het werk ten goede komt. En natuurlijk het werkplezier.

Veel timemanagementboeken gaan vooral over slimmer, efficiënter werken. Dat is een instrumentele aanpak: handigheidjes en tools moeten je helpen het hoofd te bieden aan de dagelijkse stress.
'Een volle agenda, maar nooit druk' heeft een wezenlijk andere benadering. Denise Hulst destilleert richtlijnen uit de wijze geschriften van de spirituele grootmeester Benedictus. Zij vraagt zich af: hoe kun je je werkdag zo inrichten dat alles wat aandacht verdient, dat ook krijgt? En wel zonder dat je in de stress schiet?
Door de benedictijnse wijsheid toe te passen kun je je werk doen in rust, vrijheid en verbondenheid. Hierdoor neemt de kwaliteit van het werk toe en wordt het een dagelijkse bron van plezier en kracht.

Denise Hulst heeft een trainingsadviesbureau. Er staan zes boeken op haar naam over tijdmanagement en efficiency, waaronder 'Efficient E-mailen, Veel te doen, weinig tijd?', 'Tijdig van kantoor' en 'Exit Supermama' (uitgaven van Het Spectrum).

Een praktische gids met concrete oefeningen om definitief te onthaasten

Velden met een * zijn verplicht