Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verdwalen en thuiskomen POD

kerst- en winterverhalen

Verweerd, Joke

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023993049
Auteur(s) : Verweerd, Joke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Verhalenbundels
Uitgever : Mozaïek
Verschenen : Februari 2010
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 215 x 135 x 17 mm
Gewicht : 278 gram
Beschrijving

Juist in de donkere wintermaanden en rond het Kerstfeest, als het leven zich terugtrekt binnen de warmte van het huis, gaan we op zoek naar verhalen die vertellen van het leven zelf. Deze bundel gloednieuwe verhalen van rasverteller Joke Verweerd voorziet in die behoefte.

Joke Verweerd heeft inmiddels haar sporen verdiend als verhalenverteller. Ze weet als geen ander alledaagse en onalledaagse situaties te beschrijven en daarbij de lezer uit te nodigen een eigen positie te bepalen.

De gebeurtenissen in een verhaal staan niet op zichzelf; eigen keuzes, gedrag en verwachtingen zijn allesbepalend. Zo kan de lezer verdwalen, zichzelf gevonden weten en weer thuiskomen.

Joke Verweerd vierde dit jaar haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Haar romans haalden alle christelijke bestsellerlijstjes: De wintertuin, De rugzak, Permissie, Paradiso, Snoeitijd en Op de huid. Snoeitijd won in 2005 de Publieksprijs Christelijk Boek. Enkele van haar romans werden in het buitenland vertaald. Joke Verweerd publiceerde ook verhalen- en dichtbundels.

Velden met een * zijn verplicht