Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Brieven van Johannes

de rijkdom van het nieuwe leven

Tramper, Niek

Prijs: € 12,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023928478
Auteur(s) : Tramper, Niek
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Christendom
Kritiek op en exegese van heilige teksten
Geloofsopbouw
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Reeks : Luisterend leven
Categorie : Bijbelstudies
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Februari 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 120
Afmetingen : 200 x 126 x 12 mm
Gewicht : 167 gram
Beschrijving

De apostel Johannes houdt de kernpunten van het christelijk geloof scherp in het oog: 'het kennen van God', 'waarom het Evangelie waar is', 'wat zonde is', 'waarom liefde geen surrogaat kan verdragen'. Hij moedigt aan Jezus te belijden in een wereld die in de greep van het kwaad verkeert. Hij laat de kracht van onderlinge verbondenheid binnen een christelijke gemeenschap zien. Zijn brieven zijn bijzonder actueel.

Dit bijbelstudieboek in de serie 'Luisterend leven' laat je de boodschap van de drie brieven van Johannes ontdekken. In zeven bijbelstudies komen alle hoofdstukken uit de brieven aan de orde.
De bijbelstudies geven belangrijke informatie over de bijbelgedeelten en prikkelen de lezer om zelf de rijkdom van het nieuwe leven in deze brieven op het spoor te komen.

'Luisterend leven' is een reeks bijbelstudieboeken voor zowel persoonlijke stille tijd als voor gebruik in de bijbelkring en staat onder redactie van drs. A. Romkes en ds.ir. N.M. Tramper.

Ds.ir. N.M. Tramper is predikant van de Protestantse Kerk in Nederland en verbonden aan de internationale gemeente IREF in Delft. Eerder diende hij de gemeente van Vlaardingen en was hij predikant met een bijzondere opdracht voor de zending en de eenheid van de kerken in Europa en het Midden Oosten.

Velden met een * zijn verplicht