Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Profetieen van Jesaja

over de knecht van de Heer

Dekker, dr.J.

Prijs: € 12,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023926832
Auteur(s) : Dekker, dr.J.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Reeks : Luisteroefeningen
Categorie : Bijbelstudies
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : Januari 2013
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 100
Afmetingen : 200 x 125 x 10 mm
Gewicht : 133 gram
Beschrijving

'Begrijpt u ook wat u leest?' Deze vraag stelde de evangelist Filippus aan de Ethiopiër die in de boekrol van Jesaja over de lijdende knecht van de HEER las. Filippus vertelde hem vervolgens over Jezus. Jesaja bevat nog veel meer profetieën die over deze knecht gaan.

Wie bedoelt de profeet daarmee? Wie alle 'knechtteksten' achter elkaar leest, kan daarin het evangelie volgens Jesaja beluisteren.
Dit boekje helpt bijbellezers dit verhaal op het spoor te komen, te ontdekken hoe zijzelf hierin een plaats kunnen krijgen en leert om de betekenis van Jezus' kruis en opstanding dieper te verstaan. Dat maakt dit deeltje in de serie 'Luisteroefeningen' vooral geschikt voor gebruik in de maanden voor Pasen. Voor persoonlijke bijbelstudie en gesprekskringen zijn aan elk hoofdstuk gespreksvragen toegevoegd.

De serie 'Luisteroefeningen' bevat bijdragen van theologen uit diverse kerkgenootschappen en is geschikt voor gemeenschappelijke en persoonlijke bijbelstudie. De redactie wordt gevormd door ds. W.J. Dekker en ds. G. van Meijeren.

Velden met een * zijn verplicht