Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Like God

bijbels dagboek voor jonge mensen van 20 tot 35 jaar

Prijs: € 21,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023926375
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Boekencentrum
Verschenen : Oktober 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 376
Afmetingen : 215 x 137 x 26 mm
Gewicht : 572 gram
Beschrijving

Tussen hun twintigste en vijfendertigste jaar leggen mensen de basis voor hun verdere leven: ze staan aan het begin van een carrière, stichten een gezin en bepalen hun standpunten op verschillende terreinen.

Relaties, gezin, carrière, maar ook: wie is de heilige Geest en wat is de relatie tussen Gods liefde en het lijden in de wereld? Allemaal zaken die jonge mensen van 20 tot 35 jaar bezighouden. Dit bijbelse dagboek, geschreven door mannen en vrouwen met diverse achtergronden, helpt hen om vorm te geven aan hun leven. Elke maand heeft zijn eigen thema, waarbij de volle breedte van de Bijbel aan bod komt.
Met aandacht voor de leefwereld van jongvolwassenen geven de ervaren auteurs bijbelse handvatten om het leven in te richten zoals God het vraagt.

Met medewerking van: Wim Markus, Dirk Meijvogel, Els van der Vlist, Piet Verhagen, Gerben Roest, Leo Smelt, Jan Hoek, Pieter L. de Jong, Bertine van de Weg, Anne Velema, Dien de Haan en Jeannette Coppoolse.

Willeke Herwig-Donker (1985) is freelance redacteur bij bureau Volzinnig. Eerder verscheen van haar het boek 'Hoe zwanger hoe mooier'.

Velden met een * zijn verplicht