Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Als het leven verder gaat

dagboek om vol te houden

Geluk, ds.C.G.

Prijs: € 14,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023925873
Auteur(s) : Geluk, ds.C.G.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Juli 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 117
Afmetingen : 215 x 135 x 12 mm
Gewicht : 173 gram
Beschrijving

Wat de dag van morgen zal brengen, weet je niet. Je hebt zo je verwachtingen, maar die worden lang niet altijd waarheid. Je maakt plannen, maar het leven loopt soms zo heel anders. Er kunnen zelfs wendingen in je leven komen die zo ingrijpend zijn, dat je vastloopt.

Bijvoorbeeld door een diepe pijn of een fel verdriet dat je treft, een gebroken relatie, een ernstige ziekte, een ervaringen van zinloosheid of gevoelens van depressiviteit en wanhoop. Je komt er niet meer uit. Hoe moet je dan verder?

Met Als het leven anders gaat wil dr. C.G. Geluk in zulke situaties helpen bij het zoeken van troost en kracht, van bemoediging en hoop. Het boek bevat 75 bijbelse overdenkingen, voor evenveel momenten of dagen, die speciaal geschreven zijn met het oog op moeilijke levenssituaties. De auteur richt zich daarbij op mensen die leven met de Bijbel en op hen die bereid zijn de Bijbel weer ter hand te nemen, misschien na lange tijd.

Iedere meditatie wordt vooraf gegaan door een bijbelgedeelte en afgesloten met drie kerngedachten om vast te houden.Dit boek is bedoeld voor zowel persoonlijk gebruik als voor lezing tijdens pastorale bezoeken

Velden met een * zijn verplicht