Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jezus beter begrijpen

in het licht van Johannes

Jong, Niels de

Prijs: € 12,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023924920
Auteur(s) : Jong, Niels de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Bijbelstudies
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Juni 2010
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 86
Afmetingen : 215 x 135 x 9 mm
Gewicht : 131 gram
Beschrijving

Een pakkende, begrijpelijke bijbelstudie over het leven van Jezus. Voor mensen die meer met de Bijbel bezig willen zijn.

Toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Dat is dit bijbelstudieboek over het Evangelie van Johannes. Er is geen voorkennis nodig, al gaat dit boek ook de diepte in. Met name geschikt voor groepen, maar ook prima voor persoonlijk gebruik. Allerlei verwerkingsopdrachten en gespreksvragen maken het gemakkelijk om de stof toe te passen op het eigen leven. Door zo met het Evangelie van Johannes bezig te zijn, ga je meer begrijpen van de centrale persoon van het christelijk geloof, Jezus Christus.

Jezus beter begrijpen is het eerste deel van de serie 'Bijbel beter begrijpen' - een serie bijbelstudieboeken voor startende bijbellezers.

- 'Van harte aanbevolen als vervolgmateriaal voor Alpha!' / JAN BAKKER, DIRECTEUR ALPHA NEDERLAND

- 'Juist als er iets begon tussen God en jou, kan dat door deze studies verder groeien. En wie geroepen wordt om zoekende mensen verder te helpen, krijgt in deze uitgave een royale handreiking. Goed doordacht en duidelijk verwoord. Zelf heb ik er zin in om ermee aan de slag te gaan!' / DS. PAUL VISSER, AMSTERDAM

Niels de Jong is theoloog en werkzaam als missionair werker in Rotterdam-Centrum bij 'De Samaritaan' (PKN). Hiervoor heeft hij gewerkt als Alpha-cursuscoördinator in Gouda. Vanuit ervaringen met Alpha-groepen en Alpha-vervolggroepen in zowel Gouda als Rotterdam is dit materiaal ontstaan.

Velden met een * zijn verplicht