Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Alleen voor jongens

over wat er gebeurt als je ouder wordt, enzo

Janssen-van den Barg, J.

Prijs: € 14,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Joost is 11 jaar en er gebeurt van alles in zijn leven. Zijn vader gaat voor een half jaar naar Amerika, met zijn vrienden richt hij een club op om mysteries op te lossen en de kantine van zijn voetbalclub brandt af.
Ondertussen verandert er ook van alles bij hem zelf: Joost wordt puber! Over al die spannende dingen e-mailt hij met zijn vader en jij mag hun emailtjes lezen (voor deze ene keer!)

Natuurlijk is Joost niet de enige jongen die in de puberteit komt. Als jij ongeveer tussen de 10 en 13 jaar bent, kun je van dit boek veel leren. Wat staat jou allemaal te wachten? Wat gaat er gebeuren met je lichaam als je tiener wordt? Waarom lijken meisjes ineens veel anders dan een paar jaar geleden? Hoe komt het dat je relatie met je ouders, en eigenlijk je hele leven verandert? Waarom is die puberteit eigenlijk nodig en wat heeft God hier mee te maken? Naast de emailtjes krijg je uitleg over de dingen die Joost bezig houden en die ook voor jou belangrijk zijn.
Leef mee met Joost, dan ben jij voorbereid op je puberteit.


Dr. Judith Janssen-van den Barg (1969) is afgestudeerd in de ontwikkelingspsychologie aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Ze heeft gewerkt in de jeugdhulpverlening en is moeder van drie kinderen in de leeftijd 5-11 jaar.

Velden met een * zijn verplicht