Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Heel het leven

100001718

Markus, Arjan

Prijs: € 12,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023920830
Auteur(s) : Markus, Arjan
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Bijbelstudies
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Augustus 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 80
Afmetingen : 215 x 135 x 11 mm
Gewicht : 173 gram
Beschrijving

Hoe kan ik in mijn dagelijks leven Jezus volgen? Dat is een vraag die zowel doorgewinterde gemeenteleden als nieuwe gelovigen bezighoudt. Ook zoekers kunnen zich afvragen wat het leven als christen precies inhoudt als zij zouden gaan geloven. In het leven van alledag moet je heel wat keuzes maken: op het gebied van werk, relaties, seksualiteit, bezit of gezin, noem maar op. Wat betekent Jezus navolgen als het gaat om al dit soort keuzes?

Op zoek naar concrete handreikingen gaat Arjan Markus te rade bij de Tien Geboden. Ver voor onze jaartelling heeft God deze leefregels aan Israël gegeven, maar ook voor mensen die Jezus vandaag willen navolgen zijn zij leidraad bij uitstek. In de inleiding van dit boek gaat de auteur in op de vraag hoe discipelschap begint. Hierna bespreekt hij in tien hoofdstukken de tien leefregels van God. Duidelijk wordt dat het hierbij niet gaat om moralistische regeltjes van burgermansfatsoen. Discipelschap is een manier van leven. Gods leefregels wijzen daarvoor de weg - de weg van zijn Koninkrijk. Door de toegevoegde gespreksvragen is 'Heel het leven' ook een inspirerend boek voor kringen.

Arjan Markus is predikant in de Utrechtse Jacobikerk en schreef eerder 'Adieu God. Over het afscheid van de persoonlijke God.'

Velden met een * zijn verplicht